Festivalul Vinului 2018

 

Cea de-a XVIII-a  ediție a Festivalului Vinului urmează să se desfășoare la Timișoara, în perioada 26 - 28 octombrie 2018,  în Piața Victoriei.

Pe durata celor 3 zile vom avea parte de numeroase produse vinicole, dar și de muzică și voie bună. Și-au anunțat prezența renumite podgorii din zona Banatului, dar și din Serbia, care vor expune produse de calitate și vor da prilejul celor dornici să le și deguste.Vor fi amenajate în parcarea Modex standuri, la care se vor și comercializa aceste produse.

Cât privește programul artistic, scena va aparține vineri, 26 octombrie, începând cu ora 17, muzicii populare. Au confirmat participarea numeroase ansambluri și formații artistice: ,,Timișul’’ al Casei de Cultură din Timișoara, ,,Doina Timișului’’ al Casei de Cultură a Studenților, ,,Ghiocelul” din Giroc, Izvorașul” al Casei de Cultură din Buziaș, ,,Pusta Banatului” al asociației cu același nume și invitații din Serbia - Ansamblul folcloric ,,Ljubomir Ivanovic Gedza”din Kovacevac.

Sâmbătă, 27 octombrie, schimbăm registrul muzical și aducem la rampă atât tineri artiști ai Timișoarei (Facultatea de Muzică, Școala Cromatik Voice) cât și trupele timișoreane Alpha Team și Stage5 Band, precum și trupa rock Death Show din Serbia. Seara se va încheia în acordurile trupei Proconsul.

Duminică, 27 octombrie, vor concerta Pragul de Sus, Phaser, Pseudonym și cursanții Incubatorului de Artă din Timișoara.

Sperăm că v-am stârnit interesul pentru a participa, într-un număr cât mai mare, la acest eveniment finanțat de către Primăria Timișoara și organizat prin Casa de Cultură a Municipiului.

Vă așteptăm cu drag!

 

Biroul Organizare Evenimente

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641435