Ștefan Bănică, Alexandra Stan și Bosquito deschid Târgul de Crăciunla Timișoara, de Ziua Națională a României
Primăria Timișoara, prin Biroul de Organizare Evenimente, pregătește deschiderea celei de-a XII-a ediții a  Târgului de Crăciun din Timișoara,  eveniment ce se va derula în perioada 1 decembrie 2018 - 10 ianuarie 2019.

Târgul de Crăciun din acest an stă sub semnul  Centenaruluideschizându - și porțile chiar de Ziua Națională a României cu un program artistic variat. Ne vom putea bucura în 1 decembrie de prezența unor nume consacrate ale scenei precum Ștefan Bănică, Alexandra Stan sau Bosquito, municipalitatea timișoreana lansând  invitația de a derula programe artistice chiar și celor mai tineri artiști, precum și instituțiilor de învățământ artistic timișorean dornice să participe în cadrul Târgului de Crăciun.

Și în acest an, având în vedere ecourile pozitive înregistrate în anul 2017, Târgul de Crăciun va avea drept arie de desfășurare atât Piața Victoriei, cât și Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor.

Prin organizarea acestui eveniment se urmărește creșterea numărului potențialilor vizitatori din țară și din străinătate, o intensificare a turismului cultural , precum și punerea în valoare a potențialului Municipiului Timișoara, din perspectiva economică, socială și multiculturală.

Sperăm ca și prin ediția din acest an a Târgului de Crăciun să aducem bucurie atât în sufletele timișorenilor, cât și în inimile celor ce se hotărăsc să ne treacă pragul.
Vom reveni cu programul comnplet al manifestării.

 
 
Biroul Organizare Evenimente
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641495