Ambasadorul Marii Britanii la Timișoara
În data de 16 noiembrie, ambasadorul Marii Britanii, Excelența Sa Quinton Quayle a făcut o vizită la Primăria Timișoara.A fost o vizită de familiarizare, cu discuții generale, specifice unei astfel de întâlniri. Marea Britanie este interesată de contextul politic din România, în perspectiva alegerilor generale, ținând cont de faptul că guvernul care va conduce România în următorii ani va integra țara noastră în Uniunea Europeană.  

Referitor la investițiile britanice din Timișoara, Excelența Sa a apreciat că zona noastră are un potențial mult mai mare în acest domeniu, potențial care trebuie exploatat.
O altă problemă ridicată a fost corupția din România, ținând cont de faptul că în perioada 2007 – 2009, România va primi 11 miliarde de euro în vederea integrării în Uniunea Europeană. De aceea soluționarea problemei corupției este vitală.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678514