Protocol de colaborare

Protocolul de intenție semnat între municipalitatea timișoreană și reprezentanți ai regiunii Liguria din Italia vizează formarea tehnică a personalului pentru planificarea și restaurarea centrelor istorice și suburbiilor.

Protocolul prevede realizarea unui plan de formare destinat planificării și restaurării de edificii din centrele istorice și din suburbii și identificarea unor resurse la nivel comunitar sau local.
În cadrul acestui proiect, în martie, o delegație din Timișoara, alături de delegați din Bulgaria, Albania și Bosnia-Herzegovina, a participat în regiunea Liguria la seminarii tematice, fiind grupați pe sectoare de specialitate și conduși la sediile companiilor de profil din Genova, pentru întâlniri de formare. O secțiune importantă a proiectului a reprezentat-o seminarul de prezentare a oportunităților de finanțare puse la dispoziție de organismele internaționale (Comisia Europeană, BERD, BEI etc.).
Proiectul "Liguria - Balcani: cooperarea pentru dezvoltarea competitivității utilităților publice" a fost finanțat de guvernul italian, manifestându-se un viu interes pentru colaborarea tehnică între ARTE Genova și Primăria Timișoara.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677600