Afaceri europene și dezvoltare

Trei zile, între 12 și 14 iunie, oameni de afaceri, reprezentanți ai forurilor locale, naționale și internaționale, s-au întâlnit în orașul nostru pentru a identifica oportunitățile de afaceri și de dezvoltare durabilă ale euroregiunii Timișoara - Novi Sad - Arad - Szeged.

Conferința, "Afaceri europene, leadership și dezvoltare durabilă în euroregiunea Timișoara – Arad – Szeged – Novi Sad" a fost organizată de Forum Invest cu sprijinul, Primăriei Timișoara, CJT, ADETIM, CCIAT și EuroLink – House of Europe.

În prima zi, lideri români care s-au impus la nivel european, și lideri europeni care au afaceri în România au luat cuvântul, vorbind și despre specificitatea mediului de afaceri din România.

Ziua următoare i-a reunit pe reprezentanții autorităților locale din mari orașe din România, Ungaria, Serbia, Italia, Germania care au discutat despre atragerea investitorilor străini în euroregiune și a fondurilor structurale, și despre dezvoltarea parteneriatelor regionale în contextul integrării europene. Finanțarea proiectelor de infrastructură urbană și rurală la nivel regional a fost dezbătuta de reprezentanți ai Comisiei Europene, Ministerului Finanțelor Publice și de bancheri.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662268