Rueil – Malmaison
Situat la 8 km de Paris in departamentul Hauts-de-Seine, Rueil-Malmaison este un oraș de 67.000 de locuitori ce se întinde pe 1472 ha de pante line, de pe înălțimile Mont-Valerien și coastele Buzenval până la malurile Senei la nord. În trecut o comună rurală, de mult timp oraș celebru prin puritatea apelor sale, Rueil-Malmaison a devenit un oraș modern, sediu a numeroase birouri ale marilor societăți. S-au păstrat cartierele rezidențiale, siturile și spațiile înflorite, ce fac din Rueil-Malmaison un oraș verde, armonios și uman. 

Activitățile culturale sunt numeroase și variate: Teatrul Andre Malraux, Conservatorul Național, Festivalul Internațional de Film istoric, Nopțile muzicale de la Malmaison și Son & Lumiere, Concurs Hipic Internațional, etc.

Orașul este dotat cu piscine, terenuri de tenis, un centru de echitație și numeroase hoteluri. Data înfrățirii cu Timișoara este 14 ianuarie 1993. 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662217