Modernizarea Centrului de Informare Cetățeni
Dacă în urmă cu 10 ani Primăria Timișoara avea primul Centru de Informare Cetățeni din România, astăzi, acesta este cel mai modern din țară.

Cu ocazia redeschiderii Serviciului Centru de Informare Cetățeni (camera 12) din cadrul Primăriei, viceprimarul Adrian Orza declara că aceste lucrări de reamenajare au fost executate, în primul rând pentru ca cetățeanul să se simtă respectat.

Serviciul Centrul pentru Informare Cetățeni este serviciul în sprijinul cetățenilor pe domeniile de informare, consiliere, comunicare, preluare electronică a documentelor și eliberarea documentelor.

Lucrările de reamenajare, care au vizat înlocuirea mobilierului, a logisticii dar și reamenajare, au avut loc în perioada sărbătorilor de iarnă, tocmai pentru a nu perturba procesul de informare și de preluare a documentelor de la cetățeni.

De asemenea, birourile unde se percep taxe și impozite au suferit aceleași transformări, în plus fiind deschise noi casierii pentru fluidizarea procesului de colectare a taxelor. Astfel, în prezent sunt deschise 8 casierii unde se pot plăti impozitele și taxele locale.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409790