Colaborare transfrontalieră Timișoara – Szeged
Primăria Municipiului Timișoara în parteneriat cu Primăria Szeged, Ungaria și cu Universitatea de Vest – Școala de Înalte Studii Europene Comparative implementează proiectul „Program transfrontalier de instruire a specialiștilor angajați în primăriile din Szeged și Timișoara”, în valoare totală de 23.423 Euro, finanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului Phare CBC RO/HU 2002, prioritatea 03: Fondul Comun al Proiectelor Mici.

Scopul proiectului este dezvoltarea colaborării transfrontaliere între administrațiile publice locale din Timișoara și din Szeged după integrarea Ungariei în Uniunea Europeană, în vederea maximizării accesului la resursele financiare europene disponibile.

Proiectul prevede organizarea, în colaborare cu Școala de Înalte studii Europene Comparative din Timișoara, a două seminare cu durata de trei zile pentru instruirea a 40 de specialiști angajați în cele două primării în domeniul managementului de proiect.

În acest context, vineri, 27 februarie 2004, între orele 12,00 – 13,00 în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara va fi organizat un seminar de prezentare a proiectului.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409747