Întâlnire cu studenți americani
În 12 februarie o delegație de 14 studenți americani din Chicago a avut o întâlnire cu primarul Gheorghe Ciuhandu și cu viceprimarul Adrian Orza. După ce oficialii timișoreni au făcut o scurtă prezentare a orașului, a situației investițiilor străine în Timișoara, a sistemului politic și electoral din România, a fondurilor externe, atrase în oraș pentru investiții, oaspeții americani au adresat o serie de întrebări.

Interesul studenților ameri­cani s-a îndreptat spre sis­te­mul electoral românesc, dar și spre pro­blema mentalității la români, la implicarea Primăriei în sprijinirea vieții sportive a orașului, nu în ulti­mul rând invitații străini fiind cu­rioși cum arată o zi din viața pri­ma­rului.

La finalul vizitei, studenții i-au oferit primarului Gheorghe Ciu­handu o minge de fotbal american.

Pe parcursul săptămânii petrecute la Timișoara și care a coincis cu vacanța studenților, aceștia au fost implicați în diverse activități sociale și caritabile.


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 26.02.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13499247