Asociație regională a orașelor și comunelor Din Regiunea V Vest
01 Octombrie 2004
În data de 18 octombrie 2004, viceprimarul Adrian Orza a avut o întâlnire cu Christian O. Steger, președintele Asociației Orașelor și Comunelor din Landul german Baden - Wurttemberg și Eugen Christ, director general al Fundației Culturale a Șvabilor Dunăreni din landul Baden - Wurttemberg. La discuție au participat și Marius Popovici, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Constantin Catană, consilier local, primari ai comunelor timișene.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Vizita noului ambasador al SUA
01 Octombrie 2004
În data de 1 octombrie 2004, viceprimarul Adrian Orza a avut o întâlnire la sediul Primăriei Timișoara, cu noul ambasador al SUA în România, Excelența Sa, J. D. Crouch II, care a fost însoțit de atașatul comercial al ambasadei SUA, Jonathan L. Marks și reprezentantul Consulatului SUA la Cluj, Robert Balazs.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Coaliția ProINTELECT
01 Septembrie 2004
Creată la finalul lunii iunie 2004, Coaliția ProINTELECT s-a întâlnit în mod periodic pentru a pune în discuție problemele cu care se confruntă.

Coaliția proINTELECT este o intiațivă a Agenției Oameni și Companii, un program național proiectat pe parcursul anului 2003 și lansat la finalul lunii iunie și la Timișoara. Președintele Comitetului Local Timișoara este viceprimarul Adrian Orza, iar coordonatorul proiectului este Daniela Holzheimer.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Asociația Municipiilor din România O nouă întâlnire a avut loc la începutul lunii septembrie
01 Septembrie 2004
În perioada 2 – 3 septembrie s-a desfășurat la Craiova, Asociația Municipiilor din România, întâlnire la care a participat din partea Primăriei Timișoara, viceprimarul Adrian Orza. În cadrul întâlnirii s-au discutat problemele cu care se confruntă municipiile din România. Întâlnirea s-a concluzionat cu elaborarea unui document, care va fi înaintat Guvernului și Parlamentului României, și care cuprinde problemele stringente ale administrațiilor locale.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Misiune economică austriacă la Timișoara Firmele austriece interesate de investiții
01 Septembrie 2004
Secția Comercială a Ambasadei Austriei la București în colaborare cu Primăria Timișoara și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara au organizat, în data de 13 septembrie, o misiune economică austriacă.

Conducătorul delegației austriece a fost Franz Rössler, director al Departamentului pentru Europa de Sud și de Est din cadrul Organizației de Comerț Exterior a Camerei Economice Austriece. La întâlnire a participat și primarul Gheorghe Ciuhandu, alături de Marius Popovici, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș și Maria Grapini, vicepreședintă a CCIAT.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641500