Tinerii și politica în Europa
01 Septembrie 2004
Ca și în anii trecuți, în spiritul bunei colaborări dintre Primăria Timișoara și Primăria din Gera, municipalitatea germană a invitat 8 tineri din Timișoara să participe la seminarul cu tema „Tinerii și Politica în Europa”. La pro­pu­nerea viceprimarului Adrian Orza vor participa 8 tineri din Consiliul Local al Tinerilor, care vor fi însoțiți de cel mai tânăr consilier local, Corado Toader (24 de ani).
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Cooperare transfrontalieră
01 Septembrie 2004
O delegație din Zrenjanin (Serbia) a fost primită de primarul Gheorghe Ciuhandu, în vederea inițierii unei colaborări între Timișoara și orașul sârb. Delegația, condusă de primarul Milan Cezek a fost compusă din Radovan Elekovic, secretar adjunct al Primăriei Zrenjanin și Fazekas Imre, membru în conducerea Consiliului de Dezvoltare și Colaborare Regională Zrenjanin.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Vizită nigeriană
01 Septembrie 2004
Primarul Gheorghe Ciuhandu a primit în cursul zilei de 8 septembrie, o delegație condusă de ambasadorul Nigeriei în România, Umar Iliy Damagum. Din delegație au făcut parte: Joshua Segun Ijaghemi, ministru în cadrul ambasadei și prim colaborator al ambasadorului și dr. Mandi Okechukwu, om de afaceri nigerian.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
BALCINET – pentru o mai bună colaborare
01 August 2004
În perioada 11 – 13 august 2004, viceprimarul Adrian Orza a participat la Thessaloniki, Grecia, la întâlnirea primarilor din Asociația Orașelor Balcanice (BALCINET), unde Timișoara este membră. BALCINET este o instituție care are relații de colaborare cu marile orașe din țările balcanice. A fost creată în 2000, din inițiativa municipalității din Thessaloniki. Întâlnirea și-a propus strângerea cooperării între autoritățile locale din zona Balcanilor pentru a face față provocărilor cu care se confruntă aceste orașe.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Adunarea Electorală a Românilor din Serbia
01 August 2004
Primarul Gheorghe Ciuhandu va participa în data de 4 septembrie 2004, la Adunarea Electorală a Românilor din Serbia, care va avea loc în localitatea Vârșeț.

Această manifestare se anunță a fi un eveniment deosebit pentru comunitatea românilor din această zonă, în contextul în care va fi ales cu acest prilej un nou Consiliu Național al Românilor din Serbia. Se așteaptă o participare cât mai mare a reprezentanților mass-media din țara noastră, diaspora românilor din Serbia trecând în această perioadă prin momente importante.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 13.07.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13778912