Expoziție de turism la Szeged
01 Aprilie 2005
La începutul acestei luni, la Szeged a avut loc o expoziție internațională de turism, la care a fost invitată să participe și Timișoara, în calitate de oraș înfrățit cu Szeged.

Timișoara a fost reprezentată de Infocentrul Turistic al Primăriei, având un stand comun cu Szeged și Darmstadt (Germania), care este oraș înfrățit cu Szeged.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Colaborare româno-sârbă
01 Aprilie 2005
În 18 aprilie 2005, primarul Gheorghe Ciuhandu a primit o delegație din Serbia, condusă de primarul din Zrenjanin, Goran Knezevic. Din delegație au mai făcut parte: Dragan Vujovic, Biljana Jovanovic și Bojan Ljutic de la Departamentul de Planificare Strategică de la Primăria din Zrenjanin.

Scopul vizitei a fost identificarea unor modalități concrete de colaborare între incubatorul de afaceri software timișorean și cel din Zrenjanin.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Oportunități de investiții
01 Aprilie 2005
În data de 21 aprilie 2005, s-a desfășurat la Viena, o prezentare găzduită de Raiffeisen Zentralbank Austria (RZB), Piețe ale Datoriilor de Capital, denumită Oportunități de Investiții în Europa de Sud Est. Scopul întâlnirii a fost de a crea o platformă de participanți de marcă din domeniu care acționează în regiunea Europei de Sud-Est.

Din partea Primăriei Timișoara, la eveniment au participat viceprimarul Adrian Orza și directorul economic Adrian Bodo.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Schimb de experiență
01 Aprilie 2005
În 14 aprilie 2005, o importantă delegație din Belgrad a fost primită la Primăria Timișoara. Vizita a fost organizată prin intermediul International Republican Institute (IRI) și a fost un schimb de experiență între municipalitatea timișoreană și cea belgrădeană.

Delegația a fost primită de viceprimarul Adrian Orza și i-a avut în componență pe: Zeljko Ozegovici, președintele municipalității din Belgradul Nou, Spomenka Ciric, vicepreședinte, Darko Misic, consilier local, Djodje Popac, Nebojsa Radinovic, din Primăria Belgrad, Srdjan Malijkovic, managerul Agenției Locale de Dezvoltare Economică, Jelena Bojovic și Mihajlo Pavicevic din partea IRI.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Vizită japoneză
01 Aprilie 2005
În cursul lunii aprilie, viceprimarul Adrian Orza a avut o întâlnire cu o delegație de la ambasadei Japoniei la București, condusă de Excelența Sa, ambasadorul Japoniei, Naotoshi Sugiuchi.

În cadrul dis­cuțiilor, Excelența Sa a prezentat proiectele Japoniei, derulate în Ro­mânia, în domeniul infrastructurii. De asemenea, oas­petele nipon a apreciat că interesul companiilor ja­po­neze pentru țara noastră este tot mai mare, în contextul apropiatei integrări a României în Uniunea Euro­pea­n ă.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13675221