O nouă înfrățire
01 Aprilie 2005
Primarul Gheorghe Ciuhandu l-a primit pe ambasadorul Peru la București, Excelența Sa Elard Escala, la jumătatea lunii aprilie. Excelența Sa se află pentru prima oară, în calitate oficială, în Timișoara, într-o vizită care a durat trei zile și care a cuprins atât schimburi culturale, cât și întâlniri cu mediul de afaceri timișorean.

La Primăria Timișoara, Excelența Sa a venit cu propunerea concretă ca un oraș din Peru să se înfrățească cu Timișoara. Orașul vizat este Arequipa, care are trăsături similare Timișoarei: centru economic, oraș universitar, centru al relațiilor de colaborare cu orașele din țările învecinate, fiind al doilea oraș ca mărime din Peru.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Promovarea economică a Timișoarei Firme germane interesate să investească aici
01 Iunie 2004
În 25 iunie, o delegație com­pusă din reprezentanți ai Asociației Patronale a In­du­striașilor Germani (BDI) și ai mai multor firme germane au vizitat Timișoara. Firmele germane participante în delegație și care provin din domeniile furnizorilor de com­po­nente auto, electrotehnică și elec­tronică, construcții de mașini și utilaje, tehnologia informației și comunicației au vizitat Timișoara pentru a vedea care sunt posi­b­ilitățile de investiție în orașul nostru și în împrejurimi, dar și să afle informații despre celelalte regiuni economice ale României.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Ambasadorul Indoneziei la Timișoara Promovarea relațiilor bilaterale de Ziua Indoneziei
01 Iunie 2004
În data de 24 iunie 2004 ambasadorul Indoneziei la București, Excelența Sa Toto Soegiharto a avut o întâlnire cu primarul Gheorghe Ciuhandu.

Prezența ambasadorului Indoneziei la București, în Timișoara a fost prilejuită de Ziua Indoneziei, ocazie cu care Excelența Sa l-a invitat pe primarul Gheorghe Ciuhandu să participe la inaugurarea expoziției de la Mecatim, deschisă pentru a promova Indonezia în orașul nostru.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Piața de Gros „Un grup de interes pentru angrosiști”
01 Iunie 2004
În data de 16 iunie la sediul Primăriei Timișoara a avut loc o întâlnire între parteneri germani, reprezentați ai administrației locale și angrosiști de legume și fructe în cadrul seminarului „Un grup de interes pentru angrosiști”.

Scopul acestei întâlniri a fost de a încerca formarea unor grupuri de interes/lobby al angrosiștilor de legume și fructe proaspete, după modelul răspândit în toată lumea. Dorința oaspeților germani a fost de a cunoaște oamenii implicați în proiect dar și de a prospecta intențiile angrosiștilor de legume și fructe.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Mulțumiri de la Karlsruhe
01 Iunie 2004
Primarul Gheorghe Ciuhandu a primit mulțumirile orașului Karlsruhe (Germania) pentru sprijinul pe care municipalitatea timișoreană îl acordă orașului german în încercarea acestuia de a deveni capitala culturală a Europei în 2010. La începutul lunii trecute, o delegație din Karlsruhe alcătuită din viceprimarul Ullrich Eidenmuller și Elisabeth Schraut - purtător de cuvânt al echipei de proiect “Capitala Culturală a Anului 2010”, au vizitat Timișoara, unul din principalele obiective ale acestei vizite fiind stabilirea unor contacte cu personalități marcante din sfera culturală timișoreană precum și identificarea și derularea unor acțiuni culturale comune, menite să intensifice relațiile de colaborare între Timișoara și Karlsruhe. Cele două orașe sunt înfrățite.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13675025