Colocviu interparlamentar la Parlamentul Europei
01 Aprilie 2004
In perioada 22 - 23 martie la Bruxelles, sub sigla Parlamentul European a avut loc un colocviu interparlamentar intitulat “Autoritățile Locale și Regionale în Procesul de Aderare”. Primarul Gheorghe Ciuhandu a fost invitat special la aceasta reuniune în contextul în care în ultima perioadă, în zona noastră au fost atrase investiții străine în valoare de peste 400 de milioane de Euro, iar Timișoara este singurul oraș din România care a accesat granturile ISPA la un nivel competitiv și unicul oraș din România partener în Eurocities (Asociația Orașelor din Uniunea Europeană).
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Primarul Gheorghe Ciuhandu a primit în 31 martie 2004, o delegație din orașul sârb Subotica, condusă de viceprimarul Sasa Vucinic.
01 Aprilie 2004
Din delegație au făcut parte: Mirko Ostrogonac, din partea Ministerului local al economiei, turismului și agriculturii, Matilda Seker, șeful Direcției Economie, Servicii Pu­blice și Tu­rism, Ra­dovan Pe­rin, din par­tea Camerei de Comerț Regionale, Branko Ma­lagurski, director al Agen­ției Regionale a IMM-urilor Subotica
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Vizită americană la Primăria Timișoara
01 Aprilie 2004
În toamna anului trecut, primarul Gheorghe Ciuhandu efectua o vizită privată, la New York, SUA, cu sprijinul Centrului Cultural Românesc, de acolo. Atunci, pe agenda vizitei, cel mai important punct a fost stabilirea de relații economice între Timișoara și parteneri din SUA. Acum, datorită contactelor stabilite pe parcursul acelei vizite, o importantă delegație americană ne-a vizitat orașul, de-a lungul unei săptămâni.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Program transfrontalier de instruire a specialiștilor angajați în primăriile din Szeged și Timișoara
01 Martie 2004
Obiectivul general al acestui program este dezvoltarea capa­cităților de colaborare și a apti­tudinilor autorităților publice locale din Timișoara și Szeged de a elabora și implementa în comun proiecte vizând dezvoltarea dura­bilă în domeniile economic, social și cultural, în regiunea trans­fron­ta­lieră.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Autism Europa
01 Martie 2004
În data de 19 martie s-a aflat la Timișoara președinta organizației Autism Europa, Vivanti Donata, la invitația Asociației Casa Faenza.

Cu această ocazie a avut loc și o vizită la Centrul „Pentru Voi” și în localitatea Săcălaz unde această organizație are o brutărie în care lucrează persoane cu dizabilități și de unde Primăria Timișoara va achiziționa pâinea pentru Cantina Socială.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771344