Timișoara – Szeged
01 Ianuarie 2004
In cadrul parteneriatului dintre primăriile din Timișoara și Szeged, în data de 12 ianuarie, în prezența primarului Gheorghe Ciuhandu, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara a avut loc lansarea oficiala a doua proiecte de cooperare transfrontalieră.

Primul proiect, coordonat de către Primăria Municipiului Timișoara, este un “Program de pregătire transfrontalieră pentru specialiștii angajați la Primăria din Timisoara și Szeged” și se referă la pregătirea cursanților pentru a ști să acceseze și să implementeze proiectele de finanțare europene în condițiile în care Ungaria va deveni din acest an membru al Uniunii Europene iar structura fondurilor alocate prin programele europene va fi mult diversificată.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Promovarea turistică a Timișoarei la Berlin
01 Martie 2005
În luna noiembrie 2004 Casa de Cultură a Municipiului a depus spre finanțarea Consiliului Local Timișoara pentru Agenda Culturală 2005 proiectul "Promovarea Timișoarei ca oraș turistic" la Bursa de Turism Berlin.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
O posibilă nouă investiție
01 Ianuarie 2005
Viceprimarul Adrian Orza i-a prezentat, la finalul lunii ianuarie 2005, lui Didier Navel, project manager la firma franceză FM Logistic, Parcul Industrial Freidorf, făcând chiar o vizită la față locului.

Vizita lui Didier Navel este un răspuns la vizita vice­pri­marului Adrian Orza în Franța, unde a avut întâlniri cu repre­zentanții acestei firme, care s-au decis să vină să investească în România, mai exact la Timișoara. Vice­pri­marul timișorean a vizitat sediul central al firmei unde a văzut dotările și echipamentul firmei și a avut o întrevedere cu directorul general al FM Logistic, care i-a prezentat detalii despre funcționarea firmei, clienții pe care îi are, investițiile și planurile de extindere.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Vizită în Franța
01 Ianuarie 2005
În perioada 16 – 23 ianuarie s-a desfășurat un schimb de experiență în orașul înfrățit Mulhouse (Franța), la inițiativa viceprimăriței Christiane Eckert, la care a participat o delegație timișoreană

În perioada cât s-a aflat la Mulhouse, viceprimarul Adrian Orza a avut întâlniri atât pe domeniul social, discutând probleme referitoare la vârstnici, copiii străzii, copii cu probleme de autism, dar și discuții referitoare la democrația participativă.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Scrisoarea europeană a secolului 21
01 Ianuarie 2005
În perioada 8 – 9 februarie 2005, Primăria Karlsruhe în colaborare cu Primăria Timișoara va organiza un seminar cu tema „Scrisoarea europeană” – Orașul european al secolului 21 – problematică, analize și planuri de viitor din perspectiva sud-est europeană.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13763505