Colaborare româno-sârbă
01 Noiembrie 2004
La inițiativa lui Wolfgang Limbert, coordonator al programului GTZ/WBF pentru Serbia, program derulat de Guvernul federal al Germaniei, o delegație numeroasă din Serbia a vizitat Primăria Timișoara.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Ambasadorul Marii Britanii la Timișoara
01 Noiembrie 2004
În data de 16 noiembrie, ambasadorul Marii Britanii, Excelența Sa Quinton Quayle a făcut o vizită la Primăria Timișoara.

A fost o vizită de familiarizare, cu discuții generale, specifice unei astfel de întâlniri. Marea Britanie este interesată de contextul politic din România, în perspectiva alegerilor generale, ținând cont de faptul că guvernul care va conduce România în următorii ani va integra țara noastră în Uniunea Europeană.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Vizita vicepreședintei Parlamentului Germaniei
01 Noiembrie 2004
În data de 4 noiembrie 2004, viceprimarul Adrian Orza a primit la sediul Primăriei Timișoara, o delegație germană, condusă de Susanne Kastner, vicepreședinta Parlamentului german și președinta Grupului parlamentar de prietenie germano-român din Bundestag. La întâlnire a participat și consulul german la Timișoara, Excelența Sa, Rolf Maruhn.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Un nou proiect transfrontalier Cu municipalitatea din Szeged
01 Iulie 2004
În urma vizitei la Szeged din această lună, Serviciul Dezvoltare și Integrare Europeană din cadrul Primăriei Timișoara a primit invitația ca municipalitatea timișoreană să fie partener într-un proiect transfrontalier cu municipalitatea Szeged.

Proiectul care va fi susținut financiar din fonduri europene se referă la promovarea turistică și economică a celor două orașe înfrățite: Timișoara și Szeged, dar și a zonelor pe care aceste două orașe le polarizează și a Euroregiunii DKMT.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
Vizită la Belgrad
01 Iulie 2004
La invitația Consiliului Miniștrilor din Serbia și Muntenegru și a Misiunii OSCE în această zonă, primarul Gheorghe Ciuhandu a participat, azi, la Belgrad, la conferința „Toleranță și înțelegere înainte de toate!”.

La conferință au participat reprezentanți a 40 de localități din regiune și s-a semnat un document privind constituirea „Asociației orașelor multietnice din regiunea Europei sud-estice” Organizația va avea un caracter deschis iar invitația adresată primarului Gheorghe Ciuhandu a fost făcută în contextul în care Timișoara este un model de interculturalitate și toleranță interetnică pentru Europa.
Publicat in Cooperare internațională și dezvoltare economică
<<1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13670115