Amplasamente cu persoane fără adăpost

În ultima perioadă, inspectorii Primăriei Timișoara au inventariat amplasamentele cu persoane fără adăpost în zonele: Calea Buziașului, Diaconul Coressi, Pictor Zaicu, Demetriade, Calea Torontalului - Felix, Zona Dunărea.

Numărul amplasamentelor găsite în aceste zone a fost de 16 locații, pe care aceste persoane au improvizat construcții, grajduri pentru animale, bucătării ambulante.

Se constată că aceste persoane colectează deșeuri, produc scandaluri, agresează cetățenii de pe stradă, în unele cazuri deposedându-i de bunurile proprii.

La acțiunile de inventariere, pe lângă serviciile specializate din cadrul instituției noastre, au mai participat cu personal Inspectoratul Județean de Jandarmi, Direcția Județeană pentru Protecție Socială, Poliția Comunitară și S.C. Retim S.A.

Construcțiile ilegale au fost demolate, amplasamentele fiind salubrizate și igienizare de către S.C. Retim S.A. A fost colectată și transportată la rampa Parța cantitatea de 60 de mc deșeuri.

Persoanele fără adăpost au fost transportate la secțiile I și IV de Poliție, în vederea identificării lor. Numărul acestora a fost de 43, din care 28 adulți și 15 copii.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13773358