Casele de schimb valutar - solicitare de intervenție către OPC

În urma numeroaselor sesizări înaintate de cetățenii municipiului Timișoara, în legătură cu unele nereguli constatate la casele de schimb valutar, viceprimarul Adrian Orza a cerut Serviciului de Publi­ci­tate și Comerț să înainteze o adresă oficială din partea Primăriei Muni­cipiului Timișoara către OPC, pen­tru a lua măsurile legale care se im­pun. Menționăm că Primăria Muni­cipiului Timișoara nu are com­petențe legale să intervină în soluționarea acestor sesizări.

Reclamațiile vizează modul de afișare a prețurilor și a comi­sio­nului, tarife diferențiate în funcție de cantitatea de valută schimbată, etc.

În momentul în care vom primi răspunsul Oficiului Județean pen­tru Protecția Consumatorilor Timiș îl vom da publicității.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771400