Monitorul despre sancțiuni
  • Agenții Poliției Comunitare au reținut, în timp ce se aflau în patrulare pe str. C. Brâncoveanu împreună cu echipajul Retim SA,  pe L.M., din Suceava, suspectat că a sustras un flex electric de la magazinul Luvimar SRL. La o sumară verificare a acestuia obiectul a fost găsit asupra sa. A fost preluat de polițiștii comunitari și predat pe bază de proces-verbal polițiștilor de la Secția 3, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. La verificarea identității bărbatului s-a constatat că acesta era dat în urmărire generală de către Inspectoratul Județean de Poliție Cluj, pentru fugă dintr-un centru de plasament de pe raza județului respectiv.
  • Mai multe persoane au fost surprinse de polițiștii comunitari în timp ce vindeau fără autorizație produse. S.L., din Timișoara, și D.S., din Satu Mare, au fost sancționați cu câte 150 lei, pentru că vindeau îmbrăcăminte uzată, iar S.V., din Sălaj, a fost sancționată pentru că vindea încălțăminte veche, farfurii și alte vase în zona străzii Dacilor. Tot amenzi de câte 150 lei au primit și S.V., din Foeni, care comercializa fără autorizație încălțăminte, cărți și cosmetice, și G.S., din Ardud - Satu Mare, care vindea casete vechi, ceasuri și oale. Alte patru persoane, care comer-cializau fără a deține autorizație haine și încălțăminte second-hand, ciorapi și bijuterii din metale neprețioase, în Piața Iancu Văcărescu, au fost sancționate cu câte 150 lei.
  • Terenul de pe Calea Torontalului, din spatele viitorului Spital Municipal, este se pare deja o cunoscută rampă clandestină de gunoi. Aici a fost depistat C.M., care a transportat moloz cu autobasculanta și l-a depozitat pe domeniul public. La scurt timp a fost depistat și P.P., care a abandonat moloz în același loc cu autocamionul. Cei doi au fost sancționați cu câte 200 lei. V.N. a fost surprins în timp ce abandona sticle, borcane, resturi menajere la deponeul clandestin de pe Aleea Ghirodei, lângă Cimitirul Mătăsarilor, fiind sancționat cu 200 lei. Cu aceeași amendă s-a ales D.N., care a depozitat deșeuri menajere pe str. Turda colț cu Aleea Ghirodei. R.M. a fost sancționat cu 200 lei, pentru că a fost surprins arzând resturi vegetale pe Aleea Viilor, lângă cimitirul din zonă. C.I., a fost sancționat cu 100 lei pentru că nu a întreținut curățenia în jurul imobilului, depozitând pe spațiul verde deșeuri rezultate din construcții.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662245