Polițiștii comunitari supraveghează orașul zi și noapte

Cei care doresc să facă sesizări de competența Poliției Comunitare pot lua legătura cu agenții din teren.

Polițiștii comunitari sunt prezenți, de luna trecută, în principalele intersecții din oraș, în zona centrală - Traian și, ca o noutate, în majoritatea parcurilor din oraș, fiind introdus, pe lângă schimbul II, și schimbul III - noaptea. Tot de luna trecută, au loc din nou acțiuni în cartierele Timișoarei. Astfel, cetățenii orașului care doresc să facă sesizări, să atragă atenția asupra unor aspecte legate de nereguli constatate în zonele în care locuiesc sau doresc să discute orice alte probleme aflate în competența Poliției Comunitare pot lua legătura cu agenții din teren, care vor nota toate acestea, urmând ca ulterior să fie luate măsurile legale.

Tot pentru a ne afla în contact direct cu cetățeanul, în 28 iunie a avut loc, la sediul Poliției Comunitare de pe str. Lorena nr. 35, o nouă întâlnire cu președinții Consiliilor de Cartier. S-au discutat problemele din fiecare zonă și s-au stabilit de comun acord măsurile care se pot lua pentru rezolvarea acestora.

Instruire

Viceprimarul Adrian Orza a participat, la sfârșitul lunii iunie, la instruirea care se face zilnic la intrarea în schimb a agenților, pentru a sublinia unele aspecte care trebuie urmărite în stradă de polițiștii comunitari, zonele în care au fost constatate probleme, dar și modul în care polițistul comunitar trebuie să se comporte în momentul în care ia contact cu cetățeanul.

În această perioadă, numărul de polițiști comunitari prezenți în teren se va majora, vor fi mărite efectivele prezente în patrulare în centrul orașului și, după ce în Parcul Central au fost instituite patrule permanente, au fost introduse posturi și în celelalte parcuri, pentru prevenirea și contracararea actelor de vandalism, de tulburare a liniștii și ordinii publice,de nepăstrare a curățeniei.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662419