S-a înființat și Secția 2 Poliție Comunitară

Pentru cetățenii din sudul orașului nostru, polițiștii comunitari sunt mai aproape, în casă nouă. 

Poliția Comunitară Timișoara vine în sprijinul cetățenilor, începând de la mijlocul lunii septembrie, prin intermediul unei noi secții de poliție comunitară. Secția 2 Poliție Comunitară Timișoara, care funcționează în incinta imobilului de pe str. Răsboieni nr. 2, deservește cartierele Ronaț, Mehala, Blașcovici, Circumvalațiunii, Aradului, Torontalului, Lipovei.

Momentan, un număr de aproximativ 67 de agenți au fost repartizați la Secția 2 Poliție Comunitară, în urma concursurilor anterioare fiind desemnat și un șef de secție din rândul agenților deja angajați. La inaugurarea secției au participat conducerea Poliției Comunitare, primarul Gheorghe Ciuhandu, viceprimarul Adrian Orza, reprezentanți ai IPJ Timiș, ai Jandarmeriei, ai Consiliului de Cartier Ronaț, alți șefi de servicii din Primăria Timișoara și mass-media locală și centrală.

Planuri de viitor

Poliția Comunitară Timișoara are în plan deschiderea a patru secții de poliție în total, în patru zone importante ale orașului. Secția 1 de Poliție Comunitară funcționează pe str. Lorena nr. 35. Pe lângă cele două se dorește ca, în cel mai scurt timp posibil, în funcție de găsirea locației și de ritmul angajărilor, să se mai deschidă alte două secții în celelalte cartiere ale orașului. Telefoanele la care cetățenii pot apela această locație sunt 0256.471.479 și 0256.471.473, iar Secția 1 la telefon 0256.246.112. Adresa de e-mail este dpctim@gmail.com, iar pagina web a instituției este www.polcomtim.ro.

Dana GALBENU
daniela.galbenu@primariatm.ro

 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662137