Taximetriști controlați
În 2.07.2003, Biroul Transport din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara împreună cu Poliția Rutieră a efectuat un control pentru respectarea activității de taximetrie în municipiul Timișoara.
În cadrul acestei acțiuni s-a urmărit depistarea taximetriștilor care nu dețin documente obligatorii pentru desfășurarea activității de taximetrie precum și a taximetriștilor independenți care utilizează însemne asemănătoare cu cele ale operatorilor de transport, menite să indică în eroare clienții.

Controlul s-a efectuat în următoarele stații de taxi:

-    Hotel Continental;
-    Bv. Simion Bărnuțiu (Modern);
-    P-ța Badea Cârțan;
-    Spitalul Județean;
-    P-ța Bălcescu;
-    Catedrala Metropilitană.
 
În cadrul acțiunii au fost 54 de taximetriști dintre care 10 au fost sancționați cu amendă contravențională între 1.000.000 și 10.000.000. Dintre aceștia, 4 taximetriști utilizau însemne asemănătoare cu cele ale operatorilor de transport, menite să inducă în eroare clienții. Pe Bv. Simion Bărnuțiu (Modern) au fost depistați 6 taximetriști staționați pe trotuar, în zona respectivă neexistând stație de taxi. De asemenea, 8 taximetriști nu au avut autorizație emisă în baza Legii 506-2001 sau autorizația nu era vizată pe anul în curs, iar 11 taximetriști nu au avut asigurare pentru persoane și bagajul acestora. Doi taximetriști nu au avut nici un act asupra lor în  momentul efectuării controlului.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13850020