Șoferii care încalcă legea sunt sancționați

Deși la intrările în oraș au fost montate panouri de avertizare care menționează că staționarea și parcarea autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone este interzisă, sunt mulți cei care încalcă aceste prevederi. 

Mai mult, unii dintre ei sunt chiar timișoreni care fie își fac pauza de prânz acasă, fie staționează cu mașina în fața blocului pe timp de noapte, evitând să parcheze în locurile autorizate. Un astfel de exemplu este cel al lui P. Ion, din Timișoara, care a parcat pe str. Cerna autovehiculul Volvo, motiv pentru care a fost sancționat cu 1.000 lei. B. Ioan, din localitatea timișeană Gătaia, a declarat că nu oprise autocamionul pe care îl conducea decât pentru 10 minute, dar cu toate acestea a trebuit să plătească amenda. Alți șoferi, care vin din celelalte județe ale țării, spun că nu au observat semnele de la intrarea în oraș și de aceea au oprit neregulamentar. Este și cazul lui V. Vasile, din Galați care a parcat autocamionul Scania pe Calea Dorobanților.

Sancțiunea primită se ridică la 1000 lei. Aceeași amendă a luat și R. Nicolae, din Dobrești - Dolj, care a staționat voluntar cu autovehiculul Iveco pe str. Ștrandului, pe domeniul public. În luna septembrie, un număr de aproximativ 140 de șoferi de vehicule de mare tonaj a fost sancționați pentru că au încălcat prevederile HCL 486/2006.

Dana Galbenu
daniela.galbenu@primariatm.ro

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13850299