Comunicat
În data de 11.09.2003, inspectorii Serviciului Rețele publice din cadrul Direcției Edilitare a Primăriei Municipiului Timișoara au organizat o acțiune de identificare și sancționare a agenților economici și instituțiilor publice care și+au rezervat cu diferite indicatoare și însemne, locuri de parcare fără avizul Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara. S-a trecut la dezafectarea parcărilor de aceste semne și indicatoare improprii pentru marcarea locurilor rezervate, cei în cauză fiind somați să-și ridice aceste indicatoare până la clarificarea situației locurilor de parcare rezervate.
Au fost sancționați prin întocmirea de procese verbale cu avertisment următorii agenți economici:

-    Curtea de Apel Timișoara – P-ța Doicești;
-    Casa de Pensii – str. Andrei ªaguna;
-    Centrul de Afaceri Contact – str. Andrei ªaguna;
-    Universitatea Banatul – str. Pestalozii.

Având în vedere că Banc Post și Connex sunt la abateri repetate, se vor întocmi procesele verbale de contravenție celor două instituții, în valoare totală de 20.000.000 lei.
Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 131/1997, rezervarea locurilor de parcare poate fi făcută de către agenții economici, băncile, instituțiile publice, fundațiile în fața cărora există parcări, numai după obținerea avizului Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara și a încheierii contractului pentru rezervarea locurilor cu Biroul Contracte din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.
În zonele în care este implementat sistemul de parcare cu plată Telpark, conform HCL nr. 30/2002, rezervarea locurilor de parcare se face cu avizul Comisiei de Circulație și încheierea unui contact cu S.C. Administrația Domeniului Public S.A.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677714