Siguranța în unitățile de învățământ

Echipe de polițiști comunitari patrulează în zonele cu școli. Polițiștii comunitari efectuează pa­­trulări în unele zone ale orașului în pe­­rimetrul cărora funcționează unități de învățământ, cu scopul prevenirii și a­planării eventualelor conflicte care pot apărea în apropierea acestora, dar și pentru prevenirea tuturor faptelor care contravin legislației referitoare la liniștea și ordinea publică.

Polițiștii comunitari au în atenție un număr de 12 unități de învățământ de pe raza municipiului Timișoara, zilele trecute patrule de agenți fiind prezente la Grupul Școlar Energetic, la Liceul T. Tănăsescu, Liceul J.L. Calderon, la Școala Generală nr. 16 și la Școala Generală nr. 21.

Secția 2 Poliție Comunitară are în atenție Școala Generală nr. 11, Colegiul Tehnic H. Coandă, Grup Școlar Industrie Transporturi, Grup Școlar Silvic, Școala Generală nr. 19 și Grupul Școlar de Industrie Alimentară. S-a luat legătura cu responsabilii unităților școlare, pentru a vedea care sunt probleme cu care aceștia se confruntă, care este programul, care sunt activitățile extrașcolare și când se desfășoară acestea etc.

De asemenea, s-au lăsat date de contact pentru ca în caz de nevoie să se ia legătura cu agenții de poliție co­munitară.

Acțiunile de patrulare vor con­tinua în aceste zone și în perioada ur­­mătoare.

Dana Seracin
www.polcomtim.ro

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863401