Verificări în piețele orașului

Încărcătoare de telefoane și țigări netimbrate au fost confiscate de polițiștii comunitari. Polițiștii comunitari au acționat în piețele agro-alimentare pentru a verifica în ce măsură sunt respectate prevederile legale referitoare la co­merțul stradal.

Pe lângă sancțiunea aplicată, pro­dusele, sumele de bani și lucrurile do­bândite prin săvârșirea contravenției se confiscă și se valorifică în condițiile legii, contravaloarea lor făcându-se venit la bugetul administrației publice locale. Au fost aplicate sancțiuni, fiind confiscate și produse de îmbrăcăminte, aparate electrice și țigări netimbrate. Spre exemplu, o persoană de 40 de ani care comercializa pe str. T. Vladimirescu aparate electrice a fost sancționată cu 150 lei, iar bormașina și cele peste 40 de încărcătoare de telefoane mobile i-au fost confiscate.

Alte 11 persoane au fost sancționate într-o singură zi cu câte 200 lei, deoarece comercializau haine uzate pe str. I. Văcărescu. De asemenea, 145 de pachete de țigări netimbrate și două pachete de cafea pe care „proprietarul” care se pregătea să le vândă le-a lăsat de izbeliște și a fugit la vederea echipei de agenți de poliție comunitară, au fost confiscate din piața aflată în spatele Aleii Farului.

Produsele au fost ridicate și depuse la sediul Poliției Comunitare urmând a fi apoi predate la instituția abilitată să decidă dacă vor fi valorificate sau distruse, conform legii.

Dana Seracin
www.polcomtim.ro

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656463