Echipe mixte au acționat în piețele orașului
Mașinile folosite ca depozite de marfă au fost în atenția celor care au efectuat verificările în mai multe zone.
Polițiștii comunitari împreună cu inspectorii ADP au acționat în pe­rimetrul piețelor agro-alimentare din oraș în care au existat sesizări că persoane care se ocupă cu comercializarea de diverse produse în aceste locații își parchează autovehiculele fie în parcările amenajate de ADP, fie în incinta piețelor și le folosesc pe post de depozite pentru marfă sau pentru vânzarea de produse direct din acestea.
Potrivit HCL 334/2002, neres­pectarea acestei prevederi referitoare la depozitarea de produse în mașini în perimetrul piețelor se sancționează cu amenzi la 300 la 500 lei.
În urma ultimelor verificări, în Piețele Badea Cârțan și Iosefin au fost aplicate 28 de sancțiuni de către inspectorii ADP pentru lipsa tichetelor de parcare Telpark.
De asemenea, polițiștii comunitari au aplicat mai multe sancțiuni și proprietarilor de autovehicule care au depozitat marfă în mașini în incinta piețelor, un număr de alte șapte mașini urmând a fi verificate pentru a stabili cine sunt proprietarii, aceștia urmând la rândul lor să fie trași la răspundere pentru că și-au lăsat mașinile de ani de zile pe domeniul public folosindu-le doar pentru a ține marfa pe care o comercializează la tarabe.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651923