Acțiune în cartierul Circumvalațiunii
Pe raza Secției 2 Poliție Comunitară a fost organizată o acțiune în cadrul căreia, prin relaționarea cu cetățenii, s-a urmărit cunoașterea și soluționarea problemelor cu care aceștia se confruntă.
S-a luat legătura cu președintele Consiliului Consultativ de Cartier care le-a adus la cunoștință polițiștilor comunitari modul și condițiile de depozitare pe domeniul public al materialelor de construcție, oprirea și staționarea autovehiculelor, încălcarea normelor privind accesul și circulația vehiculelor cu tracțiune animală pe raza cartierului.
Au fost executate 20 controale și supravegheri operative în zona loca­țiilor cunoscute, unde persoanele fizice abandonează ambalaje, resturi alimentare și nealimentare formându-se rampe clandestine de gunoi.
S-au constatat și aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 500 lei, după cum urmează: 2 sancțiuni în valoare de 200 lei la HCL 334/02 privind nerespectarea regulamentului de organizare și funcționare a piețelor; 1 sancțiune în valoare de 50 lei la Legea 24/07 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din zonele urbane; 1 sancțiune în valoare de 250 lei la HCL 371/07 modificată cu HCL 206/09.
Spre exemplu, F. Gheorghe, din com. Checea, jud. Timiș, a aruncat pe spațiul de la intersecția str. Teiului cu Libelulei o pungă din plastic cu resturi alimentare, față de el s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 24/2007, cu amendă în valoare de 50 lei.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662212