S-a interzis publicitatea pentru tutun pe domeniul public și privat
Consiliul Local Timișoara a aprobat interzicerea reclamei și a publicității pentru tutun pe domeniul public, pe mobilierul urban și/sau pe proprietatea privată a CLT.

Această măsură a fost luată în urma numărului mare de solicitări primite de Primărie, privind desfășurarea activităților de reclamă și publicitate sub diverse forme pentru tutun, dar și  datorită dorinței municipalității de a se alinia normelor internaționale în acest domeniu.

Sancțiunile care se vor aplica pentru încălcarea prevederilor privind publicitatea pentru tutun sunt cele prevăzute de Legea 453/2001 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.
În data de 31 iulie 2003, Primăria Municipiului Timișoara a organizat o dezbatere publică pe această temă, cetățenii și reprezentanții mediului de afaceri având posibilitatea să-și exprime punctele de vedere.

În Timișoara există aproximativ 350 de panouri publicitare, dintre care 150 sunt amplasate pe domeniul public. Această Hotărâre de Consiliu Local nu interzice total reclama la țigări în Timișoara, ci se referă doar la domeniul public și la cele câteva proprietăți private ale Consiliului Local.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423475