Oamenii străzii în atenția agenților
Polițiștii comunitari le-au întocmit acte de îndrumare către domiciliu celor care nu locuiesc cu forme legale în municipiul Timișoara.
Odată cu încălzirea vremii își fac apariția în intersecțiile mari și nu numai ale orașului, tot mai multe persoane care își câștigă existența din cerșetorie, ori vagabondează pe străzile orașului consumând alcool sau aurolac. Poliția Comunitară a organizat cea de-a 145-a acțiune pe linia depistării și combaterii acestui fenomen, aceste categorii de persoane încălcând în mod repetat normele de conviețuire socială. În urma desfășurării acțiunii, polițiștii co­munitari au strâns 20 de persoane adulte, dar și minori.

Conform Legii 61/1991 republicate, cei care comit astfel de fapte, sunt sancționați cu amenzi cuprinse între 100-500 lei. Celor care nu locuiesc cu forme legale în municipiul Timișoara, polițiștii comunitari le-au întocmit acte de îndrumare către domiciliu, iar minorii au fost predați pe baza unui proces-verbal centrului specializat de pe strada Ioan Slavici din Timișoara. Timișorenii sunt rugați, ca ori de câte ori semnalează prezența acestor persoane în intersecții, piețe, ori pe străzile din mu­nicipiu, să contacteze dispeceratul Poliției Comunitare. Astfel de acțiuni de verificare au loc periodic, organizate de Direcția Poliția Comunitară Timișoara.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13772603