Verificări punctuale la operatorii economici
Au fost date mai multe sancþiuni pentru curățenie.
Serviciul Protecția Mediului continuă și în această lună verificările punctuale pentru identificarea operatorilor economici care încalcă legislația în vigoare referitoare la protejarea mediului și a factorilor care duc la poluare.
În perioada 4-8 aprilie, polițiștii locali au verificat starea de curățenie a platformelor industriale la un număr de 12 societăți comerciale, care au ca obiect de activitate executarea unor construcții.
Au fost constatate nereguli în ceea ce privește lipsa plasei de protecție la schela ridicată, situație care propagă praful și molozul în aer, depozitarea necontrolată a deșeurilor rezultate din construcții, arderea deșeurilor (rumeguș, lemn, bidoane de ulei) pe spațiile vezi, fapte care au dus la sancționarea contravențională a operatorilor economici cu amenzi în valoare de 4000 lei.De asemenea, a fost verificat gradul de salubrizare și principalele surse de poluare cu praf pe străzile Mătăsarilor, Cometei, Fr. Mistral, Bobâlna și Rozelor, costatându-se prezența unor cantități de praf la rigolele carosabilului pe străzile Demetriade, Frigului, Holdelor, praf care este ridicat în aer de vehiculele aflate în trafic.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678615