Verificari la etnobotanice
In data de 13.10.2011 politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au participat la o actiune in vederea verificarii unor societati comerciale unde exista suspiciunea ca se comercializeaza produse etnobotanice. La actiune au participat si reprezentanti ai Brigazii de Combatere a Crimei Organizate, Directiei Sanitar Veterinare, Directiei de Sanatate Publica, Inspectoratului Teritorial de Munca, Garzii Financiare a Judetului Timis, ISU Banat.
In urma verificarilor efectuate, la unul dintre puctele de lucru vizate, situate in zona Complexului Studentesc, nu au fost constatate nereguli de ordin comercial si nu s-a constatat  comercializarea de produse etnobotanice.
La punctul de lucru situat pe str. Gheorghe Lazar, pentru lipsa acordului de functionare, politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au dispus suspendarea activitatii si au aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 1.000 lei in conformitate cu O.G. 99/2000 privind desfasurarea exercitiilor comerciale.
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13850357