Lucrări neautorizate
În data de 22.11.2011, lucrătorii din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal din cadrul Direcției Poliției Locale Timișoara, au constatat că pe terenul aparținând domeniului public al municipiului Timișoara, situat în zona strazilor Grigore Alexandrescu spre strada Petre Vintilă, se execută lucrări de săpătură pe o lungime de circa 900 de metri în scopul intoducerii unor cabluri.

În urma cercetărilor s-a stabilit că S.C. RDS / RCS S.A. a încheiat un contract de execuție cu S.C. EUROSEL TRANS S.R.L. Oradea pentru introducere de cablu RDS/RCS.
Pentru faptul că lucrarea nu a fost autorizată conform prevederilor legale s-a dispus sancționarea S.C. RDS / RCS S.A, conform Legii 50/1991 (republicată) privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, cu amendă în valoare de 3000 de lei, dispunându-se totodată oprirea lucrărilor și intrarea în legalitate prin obținerea Autorizației de Construire.

cons.Velicu Georgina – purtator de cuvant
POLITIA LOCALA TIMISOARA


foto 1
foto 2

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651832