Rezultatele sondajului de opinie
Direcția Poliției Locale Timișoara a proiectat, documentat și va implementa in anul 2012 Sistemul de Management al Calității in conformitate cu SR EN ISO 9001-2008.

In ceea ce priveste procesul evaluarii gradului de satisfactie al cetatenilor în ce privește relația cu Poliția Locală Timișoara și calitatea serviciilor oferite, institutia noastra a supus atentiei mass-mediei, cetatenilor Timisoarei si nu numai, un chestionar cu 9 intrebari referitoare la reactia de feed-back a cetatenilor in raport cu problemele semnalate pe adresa Directiei Politiei Locale.

Perioada de derulare a acestui proces de sondare a opiniei cetățenilor a fost cuprins în intervalul 01.10.2011 – 30.11.2011.
În perioada sus amintită, culegerea informațiilor a fost efectuată atât prin înmânarea spre completare a CHESTIONARULUI către cetățeni prin intermediul Consiliilor Consultative de Cartier, cât și punerea acestuia la dispoziție  în format electronic pe website-ul institutiei www.polcomtim.ro.

Rezultatele:
Total chestionare = 223; din care :
- 110 completate online;
- 113 completate de catre cetatenii prin intermediul Consiliilor de Cartier dupa cum urmeaza:
  • Cartier Fabric = 48 chestionare
  • Cartier Ghiroda = 11 chestionare
  • Cartier Calea Martirilor = 5 chestionare
  • Cartier Ronat = 10 chestionare
  • Cartier Mehala = 14 chestionare
  • Cartier Circumvalatiunii = 10 chestionare
  • Cartier Blascovici = 15 chestionare
Avand in vedere faptul ca, In cadrul acestui Sistem sunt determinate, controlate si procedurate mai multe tipuri de procese, urmeaza ca rezultatele sa fie analizate si interpretate pentru a se putea lua masurile necesare de imbunatatire si optimizare a serviciilor oferite, in principal acolo unde au fost constatate deficiente.
 
Pentru o imagine clara si concludenta asupra rezultatelor sunt prezentate mai jos graficele reprezentand procentual raspunsurile la fiecare intrebare continuta in Chestionar.
 
cons.Mudura Voicu
POLITIA LOCALA TIMISOARA


sondaj
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771222