Sancțiuni pentru neîndepartarea zăpezii de pe trotuare
În perioada 03 - 05.02.2012 polițiștii locali din cadrul Direcției Poliției Locale Timișoara au  desfășurat activități privind fluidizarea traficului rutier, identificarea persoanelor fără adăpost și au efectuat verificări cu privire la respectarea obligațiilor pe care le au cetățenii și agenții economici de îndepărtare a zăpezii de pe trotuare.

În perioada menționată s-au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 lei și au fost întocmite 128 de somații conform H.C.L. 371/2007 modif. privind constatarea și sancționarea contravențiilor pe teritoriul municipiului Timișoara, pentru nerespectarea obligației de a îndepărta zăpada și gheața de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea, după cum urmează:

-    75 de somații au fost aplicate unor agenți econimici, conform art. 1 lit. ‚n’ din H.C.L. 371/2007 modif.
-    50 de somații au fost aplicate unor asociații de proprietari, conform art.2 lit ‚k’ din H.C.L. 371/2007
-    3 somatii s-au aplicat unor persoane fizice, conform conform art.2 lit ‚k’ din H.C.L. 371/2007

    De asemenea, au fost identificate 2 persoane fără adăpost, ambele fiind preluate de către echipaje ale Ambulanței pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Având în vedere atenționările emise de către Administrația Națională de Meteorologie pentru următoarea perioadă, polițiștii locali vor acționa și în continuare pe aceste linii, solicitănd totodată sprijinul cetățenilor în vederea respectării obligațiilor pe care le au cu privire la îndepărtarea zăpezii și gheții de pe trotuare.


cons.Velicu Georgina - purtător de cuvânt
POLIȚIA LOCALA TIMIȘOARA

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13773403