Sancționat pentru comportament agresiv
În data de 9 martie 2012, în jurul orei 17.00, agenții de poliție locală care își desfășurat activitatea în zona Calea Șagului au depistat un autovehicul marca BMW de culoare neagră care se afla oprit neregulamentar în stația  RATT „Arta textilă”.
Polițiștii locali au trecut la legitimarea conducătorului auto, căruia i-au întocmit proces-verbal de contravenție. În acest timp, de autovehiculul Poliției Locale s-a apropiat un cetățean aflat sub influența băuturilor alcoolice care, fără niciun motiv, a avut o atitudine recalcitrantă.

Deși agenții au încercat să-l calmeze, acesta a devenit agresiv, adresând injurii și lovind cu pumnii în autovehiculul insituției. Din acest motiv a fost necesară încătușarea bărbatului, fiind transportat la Secția 3 Poliție, unde a fost identificat.

Timișoreanul  A. Ovidiu, în vârsta de 35 de ani, se afla și în evidențele agenților de la Secția 3, fiind adus de alte două ori în aceeași zi la secție de către polițiști pentru același motiv și fiind cunoscut ca recalcitrant în momentul în care consumă alcool. Bărbatul a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu amendă de 200 lei.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13343908