Acțiune comună în zonele Aradului-Lipovei-UMT
Polițiștii locali din cadrul Secției 2 au efectuat ieri o acțiune comună cu agenții de la Secția 5 Poliție în vederea depistării persoanelor fără adăpost, a persoanelor care apelează la mila publică și a minorilor care se află în aceeași situație, dar și pentru prevenirea și depistarea altor fapte care contravin prevederilor legale referitoare la ordinea și liniștea publică.

Acțiunea s-a desfășurat în zonele Aradului, Lipovei și UMT și au fost aplicate un număr de 5 sancțiuni în valoare de 600 lei conform Legii 61/1991 rep. pentru consum de alcool pe domeniul public și conform OUG 97/2005 referitoare la evidența persoanei.

De asemenea, în cazul a cinci persoane au fost întocmite procese verbale de îndrumare către localitățile de domiciliu. Acțiunile comune de acest gen vor continua și în perioada următoare.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13850274