Sancționat pentru că a făcut scandal
Aflați în patrulare în zona Piața Libertății din Timișoara, ieri după-amiază, polițiștii locali au depistat o persoană care, aflată vizibil sub influența alcoolului, făcea scandal în stația RATT, gesticulând și amenințând trecătorii cu un băț de lemn.

În momentul legitimării, bărbatul a scos din buzunar o sticlă de bere din care a început să bea și a aruncat pe jos chiștoace de țigări. Cel în cauză a fost transportat de agenți la sediul Poliției Locale pentru a fi identificat, stabilindu-se că se numește P. Ioan, are 31 de ani și este din localitatea timișeană Ghiroda.

Bărbatul a fost sancționat conform Legii 61/1991 rep. cu amendă de 200 lei pentru provocare de scandal, conform aceleiași legi cu 300 lei pentru consum de alcool pe domeniul public și conform HCL 371/2007 cu amendă de 500 lei pentru că a aruncat pe jos cu chiștoace de țigări.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13676770