Sancțiuni pentru persoanele care locuiesc în colibe
Polițiștii locali împreună cu agenți de la Secția 2 Poliție, dar și cu angajați din cadrul Primăriei Timișoara și de la Retim au acționat în dimineața zilei de 2 aprilie 2012 în zona Calea Buziașului – Str. Cerna – Str. Orion – Str. Dr. Aurel Podeanu, pentru depistarea persoanelor care locuiesc în colibe improvizate în mod ilegal pe terenurile respective. Astfel, în mai multe locații au fost depistate un număr de 19 persoane între care cinci minori din localități precum Comloșu Mare, Moșnița Veche, Timișoara și Cluj, nouă dintre aceștia fiind sancționați conform Legii 211 privind gestiunea deșeurilor cu amenzi de câte 1000 lei. 

Persoanele în cauză au fost îndrumate apoi către localitățile de domiciliu. Angajații Retim au demolat colibele ridicate de aceștia și au salubrizat locațiile în care se aflau. O altă locație în care polițiștii locali au acționat pe aceeași temă se află în Calea Șagului, unde se aflau șapte astfel de colibe improvizate și în care au fost depistate patru persoane din județele Maramureș și Sălaj, cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani. Aceștia au fost sancționați conform HCL 371/2007 pentru ridicarea de construcții improvizate pe domeniul public cu câte 1000.

Acțiunile de acest gen vor continua cu atât mai mult cu cât în această perioadă a crescut număr sesizărilor venite de la cetățeni pe aceasta temă.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela SeracinFoto 1, Foto 2, Foto 3, Foto 4
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13343818