Altercație pe fondul consumului de alcool
Aflați în patrulare pe B-dul Republicii din Timișoara, polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă au fost sesizați, în seara zilei de 17 aprilie 2012, în jurul orei 21, de către un bărbat că a fost bătut cu pumnii în zona feței.

În urma descrierii făcute de victima pe nume B. Florin, de 34 de ani, din Timișoara, polițiștii locali i-au depistat pe presupușii agresori. Aceștia se aflau în fața Stației CFR Timișoara Nord.

Se pare ca victima venea de la Arad si că avea o suma de bani la ea, iar cei doi, băuti fiind, l-au văzut la bar și l-au bătut.

În urma legitimării s-a constatat că aceștia se numesc V. Gelu, de 20 de ani, cu domiciliul în localitatea Variaș, și T. Jozsef, de 34 de ani, din Baraolt.

Cei doi, împreună cu victima, au fost predați pentru continuarea cercetărilor agenților de la Poliția Municipiului Timișoara. Altercația s-a produs se pare pe fondul consumului de alcool.  


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344275