Prins din nou la furat
În seara zilei de 28.05.2012, în jurul orei 18.00, polițiștii locali aflați în patrulare în zona Pieței Timișoara 700, au observat o persoană care transporta un ghiveci de flori în care se afla o plantă de aproximativ un metru.

În urma legitimării acesteia s-a constatat că se numește C. Constantin, are 53 de ani și are domiciliul în Bacău. Acesta a declarat că a sustras ghiveciul cu planta dintr-o scară de bloc din apropierea străzii Stuparilor și intenționa să o vândă la un restaurant din Piața 700. Bărbatul a fost predat pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt polițiștilor de la Secția 5.

Cel în cauză a mai fost depistat de șase ori de polițiștii locali în ultima perioadă după ce a sustras astfel de plante din diferite zone ale orașului cu scopul de a le comercializa.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677747