Depistați de polițiștii locali
Marți, 12 iunie 2012, în jurul orelor 12.30, polițiștii locali au depistat patru tineri care se deplasau cu un carucior de mari dimensiuni pe strada Avram Imbroane, în care se aflau două calorifere din fontă.

Trecând la legitimarea acestora, s-a stabilit că tinerii au vârsta de 17 ani, doi dintre ei sunt din Timișoara, iar ceilalți doi din Giarmata Vii și Bocșa – Carș Severin. Ei au declarat că au luat caloriferele din spatele sălii de sport UMT, unde s-au dus să joace fotbal, și intenționau să le ducă la fier vechi pentru a le valorifica.

Cei în cauză au fost predați conform prevederilor legale polițiștilor de la Secția 5 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin

Foto 1, foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344348