Campanie împotriva cerșetoriei
Începând de luni, 09.07.2012, timp de o lună de zile, Poliția Locală Timișoara va desfășura o nouă campanie de conștientizare a populației referitoare la fenomenul cerșetoriei și al oamenilor străzii, campanie inclusă în acțiunile desfășurate până acum de depistare, monitorizare și luare a măsurilor legale în ceea ce privește aceste categorii de cetățeni.

În acest sens, se vor desfășura activități de conștientizare a populației că nu îi ajutăm pe cerșetori oferindu-le bani, prin acest lucru menținându-i în stradă.  Mai mult decât atât, de cele mai multe ori banii obținuți din cerșit, care se ridică la sume considerabile, sunt folosiți în alte scopuri, nu pentru a se întreține decent.

De asemenea, Poliția Locală Timișoara solicită propuneri din partea timișorenilor referitoare la soluțiile pe care ei le văd pentru combaterea fenomenului cerșetoriei și oamenilor străzii.

În cadrul ședinței de astăzi a Comisiei Locale de Ordine Publică s-a aprobat, începând de luni, împărțirea de flyere de informare pentru cetățeni în zonele Piața Operei, Piața Unirii, Alba-Iulia, urmând să se stabilească și alte locații pe viitor.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863522