Atenție șoferi, parcarea interzisă!
Urmare a lucrărilor stabilite de către Primăria Timișoara, în perioada 05-06.07.2012, pentru amenajarea carosabilului din zona Piața 700, în zilele menționate, între orele 06.00-18.00, este necesară închiderea circulației pe tronsonul perpendicular pe str. Nikolaus Berwanger.

În acest context, Poliția Locală Timișoara solicită la rândul său sprijinul cetățenilor să evite parcarea autovehiculelor  în zona respectivă, în caz contrar acestea urmând să fie ridicate pentru a fi posibilă executarea lucrărilor.

Reamintim că, începând de astăzi, circulația pe str. Nikolaus Berwanger se desfășoară în ambele sensuri, iar pentru a asigura fluența traficului și a înlătura punctele de strangulare a circulației se interzice sub orice formă  oprirea și staționarea pe strada menționată.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863610