Zeci de sancțiuni aplicate conducătorilor auto
Polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație și Ridicări Auto au acționat, în ultimele zile, pentru  asigurarea fluenței traficului și înlăturarea punctelor de strangulare a circulației din zona Pieței 700, după ce din data de 04.07.2012 s-a stabilit ca, circulația să se desfășoare în ambele sensuri pe str. Nikolaus Berwanger, care leagă str. C. Brediceanu de str. Gheorghe Lazăr.

Deși populația a fost informată cu privire la faptul că se interzice sub orice formă  oprirea și staționarea pe strada menționată pentru nu se împiedica buna desfășurare a circulației, iar în zonă s-a deschis și o parcare pentru ca șoferii să evite parcarea neregulamentară pe str. Gheorghe Lazăr, acest lucru nu s-a întâmplat și conducătorii auto continuă să oprească și să staționeze în zone în care acest lucru nu este permis.

Drept urmare, polițiștii locali au acționat în zonă, fiind aplicate, în decurs de trei zile, un număr de 19 sancțiuni pentru oprire și staționare în locuri nepermise pe str. Nikolaus Berwanger.

Tot aici au fost aplicate un număr de patru autocolante și au fost ridicate un număr de cinci autovehicule. De asemenea, pe str. Gheorghe Lazăr, tot pentru staționare și oprire în locuri nepermise au fost aplicate un număr de 7 sancțiuni și 9 autocolante.

Polițiștii locali vor acționa și în continuare în zonă până când cei care obișnuiesc să nu țină cont de prevederile legislative se vor conforma.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin


Foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13850404