Controale pe mijloacele de transport în comun
Polițiștii locali au desfășurat săptămâna trecută mai multe acțiuni pe linia depistării persoanelor care nu respectă legislația în  vigoare în momentul în care circula cu mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului.

Astfel, s-au avut în vedere atât cazurile în care unii timișoreni circulă fără bilete de călătorie sau abonamente pe tramvaie, troleibuze sau autobuze, cât și cazurile în care unii cetățeni aruncă diverse deșeuri, consumă alimente și fac mizerie, consumă și scuipă semințe sau apelează la mila publică prin mijloacele RATT.

În urma acțiunilor organizate în mai multe zone ale orașului, cum ar fi Calea Buziașului, Aradului-Torontalului, Catedrala Mitropolitană-Piața Maria etc, au fost aplicate un număr de 21 sancțiuni contravenționale conform HCL 371/2007 modificată.

Dintre acestea un număr de 11 au fost pentru lipsa biletelor sau abonamentelor pentru călătorie de câte 200 lei fiecare și 10 pentru consumul de semințe și băuturi alcoolice, precum și al altor alimente care conduc la disconfortul celorlalți călători și aruncarea de hârtii, ambalaje dar și cerșit în tramvaie de câte 500 lei fiecare.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare.  


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Daniela Seracin


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423365