Continuă campania împotriva cerșetoriei
Poliția Locală Timișoara a continuat și la sfârșitul săptămânii campania de conștientizare a cetățenilor orașului referitoare la faptul că nu-i ajutăm pe cerșetori oferindu-le bani, prin împărțirea de flyere informative în zonele aglomerate ale orașului.

Astfel, polițiștii locali au oferit informații, dar și pliante timișorenilor din zona Piața Traian, în cadrul manifestării denumite Zilele Cartierului Traian, precum și la Zilele cartierului Aeroport, după ce vineri au fost împărțite în zona Piața Timișoara 700, iar joi în Piața Badea Cârțan și Traian.

Timișorenii au apreciat acțiunile polițiștilor locali și au declarat că sunt binevenite aceste informații oferite.

În paralel cu aceste acțiuni de informare Poliția Locală Timișoara continuă și acțiunile de depistare și monitorizare a persoanelor care apelează la mila publică, a persoanelor fără  adăpost și a minorilor lipsiți de supraveghere conform legislației în vigoare.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Daniela Seracin


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423386