Mai mulți cerșetori și oameni ai străzii depistați pe străzile orașului
Poliția Locală Timișoara a continuat și astăzi acțiunile de depistare și monitorizarea a persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii și a minorilor lipsiți de supraveghere, conform Legii 155/2010.

Un număr de 20 de persoane au fost identificate în stradă și aduse la sediul instituției pentru a li se întocmi fișe personale.
Aproximativ jumătate dintre aceștia aveau deja fișe întocmite, fiind în baza de date a Poliției Locale.

Cei în cauză  au fost depistați în zone precum Piața Victoriei, Piața Libertății, str. Popa Șapcă, Piața Bălcescu, Simion Bărnuțiu, dar și la Gara de Nord.

Majoritatea dintre cei depistați sunt adulți. Două femei cu copii mici, între care una la rândul său minoră, în vârstă de 14 ani, cu un copil de câteva luni, au fost predate la adăpsotul de pe str. Ioan Slavici, unde există și un centru în regim de urgență pentru astfel de cazuri.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Consilier Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13676780