Hoț prins la furat de un polițist local aflat în timpul liber
În cursul zilei de 16.08.2012, în jurul orelor 10:45, polițiștii locali din cadrul Biroului Dispecerat și Intervenție Rapidă au fost sesizati de către polițistul local Florin.B, aflat în afara orelor de serviciu, despre faptul că o persoană de sex masculin a sustras din portbagajul unui autoturism diferite bunuri, persoană pe care a și reținut-o.

Deplasându-se la fața locului echipajul Poliției Locale, în urma legitimării și identificării persoanei în cauză, a constat că se numește Gheroghe P. din jud.Hunedoara. Asupra acestuia au fost găsite 2 legături de chei de diferite tipuri, precum și o plasă cu o pompa de bicicleta, furtune,un levier, pile etc.

Despre obiectele găsite asupra sa acesta afirmă că le-a sustrat din autoturism, deschizând portbagajul cu ajutorul unei chei.

În conformitate cu prevederile art.12 din Legea nr.155/2010 și ale art.23 lit.e din H.G nr.1332/2010, s-a procedat la reținerea, conducerea și predarea persoanei și bunurilor gasite asupra sa către Secția nr.1 din cadrul Poliției Municipiului Timișoara pentru continuarea cercetărilor.


 cons. Mudura Voicu,
 POLIȚIA LOCALĂ TIMIȘOARA 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344426