Surprinsă desenând pe pereții Tribunalului
Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală au depistat, în seara zilei de miercuri, 19 septembrie, o femeie care a scris în mai multe locuri pe pereții clădirii care adăpostește Tribunalul Timiș.

M. Corina, de 41 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a fost surprinsă în timp ce scria pe pereți cu un spray de culoare roșie. Aceasta a fost sancționată de polițiștii locali cu 200 lei conform Legii 61/1991 republicată pentru fapta sa. Femeia a declarat că a făcut acest lucru ”în semn de protest”.

În ultimele luni opt persoane au fost sancționate pentru murdărire și deteriorare prin scriere sau desenare pe diferite clădiri și obiecte de mobilier urban din Timișoara, iar anul trecut alte 15 persoane au fost surprinse în timp ce se ocupau cu astfel de îndeletniciri interzise de legislația în vigoare.

Aceștia se manifestă în special pe timp de seară și noaptea.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin


foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662171